Jersie

Efterlysning af ofre og mistænkte efter trusler

Efterforskningsafdelingen på politistationen i Køge vil gerne i kontakt med to unge drenge / unge mænd på ca. 15 år, der søndag den 12. december 2021 kl. ca. 01.45 var blevet passet op tæt på rundkørslen ved Parkvej og Jersie Strandvej.

Et vidne, som politiet har talt med efter en anmeldelse om det passerede, bemærkede en sort personbil af SUV-typen og med hvide nummerplade standse ud for et plankeværk ved rundkørslen. To mænd fra bilen rettede henvendelse til de to unge mænd og truede de unge både verbalt og med en kniv, som blev hugget ind i plankeværket for at understrege alvorligheden i truslerne.

Den ene af de unge mænd flygtede, mens den tilbageværende blev spurgt ind til besiddelse af penge, som han ikke var i besiddelse af. To truende mænd kørte herefter fra stedet i den sorte SUV-bil ad Jersie Strandvej mod syd.

Vidnet havde efterfølgende kontakt til den unge mand, men efter en kort samtale, hvor vidnet ikke fik noteret sig oplysninger om hans identitet, gik de hver til sit.

Politiet vil derfor nu gerne i kontakt med de to unge mænd, hvis identitet politiet ikke er bekendt med, men som sikkert vil kunne huske episoden natten til søndag.

Endvidere vil politiet naturligvis også gerne have oplysninger om de to mænd i den sorte SUV-personbil, idet vidnet beskrev dem som: A: Mand, 20-30 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: Mørkt tøj og sko, mørk jakke med hætte, Bevæbning: Kniv med langt blad; og B: Mand, 20-30 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: Mørkt tøj og sko, mørk jakke med hætte.

Oplysninger om enten de to ofre eller de to mistænkte gives til politiet på tlf. 114.

Kommentarer