Samfund

Frivillige var samlet om to inspirerende seminardage og prisuddeling

Foto: Mads Mazanti, projektleder ved Solrød Kommune
Frivilligheden blev fejret, prismodtagere blev hyldet, og i fælles forening blev der fredag i uge 39 sat punktum for frivillighedsugen og to inspirerende seminaraftener i Solrød Kommune.

I uge 39 bliver frivilligheden fejret overalt i landet. I Solrød Kommune blev kommunens frivillige samlet til to inspirerende seminaraftener torsdag og fredag.

Under overskriften ’Til fælles – i forening’ fik de tilmeldte frivillige ny viden og inspiration med oplæg og workshops, hvor de tilmeldte blandt andet kunne lære mere om at promovere deres forening på sociale medier, eller hvordan man fundraiser midler til et projekt. Fredag aften blev flere af årets præstationer hædret.

– Det er så dejligt at give noget tilbage til de frivillige kræfter i Solrød Kommune, som hver dag giver liv til foreninger og skaber muligheder for de mange aktive borgere i kommunen, siger formand for Kultur,- idræts- og fritidsudvalget Morten Scheelsbeck.

Til aftenens arrangement blev der uddelt fire priser fra forskellige organisationer.

Solrød Kommune uddelte Årets Ungdomslegat, der gik til Hjalte fra Tatakau Karate Solrød, mens Solrød Idræts Union uddelte både Årets Idrætspræstation og Årets Leder.

Det var formand for Solrød Strand Kajakklub, Lars Jørgensen, der vandt prisen som årets idrætspræstation for en suveræn sejr i ”Amager Rundt” i havkajak.

Årets leder gik til to ledere i fællesskab, da Monica Standly Zachariassen og Andreas Gram fra Havdrup Gymnastik løb med prisen.

 

Kommentarer