Solrød

Gospelkoret Joyful Noise synger julen ind

Foto: Peder Trolle

Året går på hæld, og Joyful Noise slutter sæsonen af med korets festlige og traditionsrige julekoncerter i Solrød Strandkirke. De to koncerter finder sted mandag den 5. december kl. 19.00 og søndag den 11. december kl. 15.

Mandagskoncerten er med pianist, mens søndagskoncerten er med band. Koncerterne er gratis, og som altid bliver der mulighed for at købe lodder samt dejlig kaffe og kage i pausen.

Koret glæder sig til atter at byde velkommen til en gospeloplevelse fyldt med energi, skøn musik og god stemning. “Vi har lært mange nye, skønne sange, og vores julerepertoire indeholder både velkendte sange og nogle nye, som vi ikke har optrådt med før; det er en god blanding af nyt og gammelt”, siger et medlem af koret.

Joyful Noise har haft en spændende efterårssæson med flere koncerter, blandt andet hele to gange i Havdrup til kræmmermarked/høstfest og til en indsamling for Kræftens Bekæmpelse. Den 19. november deltager koret i en workshop på Solrød Bibliotek, hvor alle kan komme og prøve kræfter med at synge gospel. Det er gratis, og du kan tilmelde dig her: https://solkultur.nemtilmeld.dk/.

Koret søger flere medlemmer

Joyful Noise vil meget gerne have flere medlemmer. Korets dirigent Peter Bernhard siger: “Du behøver hverken at kunne noder eller at have musikalsk erfaring for at synge i Joyful Noise, men du skal selvfølgelig elske at synge. Ud over masser af sang byder vores øveaftener på træning af stemmen, vejrtrækningsøvelser og sangteknikker, hvor alle kan være med”.

Joyful Noise øver hver mandag aften fra kl. 19.00 til 21.30 i Solrød Strandkirke og optager medlemmer løbende. Hvis du har lyst til at komme og finde ud af, om det er noget for dig at være med i koret, er du meget velkommen til at møde op på en øveaften eller tage kontakt til koret på mail (joyful@joyfulnoise.dk) eller via Facebook.

Du kan finde mere information om koret på hjemmesiden www.joyfulnoise.dk og på korets Facebookside Gospelkoret Joyful Noise.

Kommentarer