Solrød

Musik og sang for 3-6 årige børn i Solrød Bibliotek og Kulturhus

”Små synger sammen” igen i 2023. Fremsendt foto

Solrød Kommunale Musikskole og Solrød Bibliotek og Kulturhus vil gerne bringe masser af sangglæde ind i de yngste børns liv.

I efteråret afholdt Solrød Kommunale Musikskole og Solrød Bibliotek og Kulturhus sammen det meget populære musikarrangement ”Små synger sammen”, hvor knapt 200 børn deltog. Inspireret af det afholdes i løbet af 2023 en række musikarrangementer fyldt med dejlig musik og glade sange for de yngste børn.

– Sammen skal vi synge en masse sange, bevæge os og lege, mens vi har det rigtig sjovt. Sang og musik er naturlige udtryksformer, der skaber glæde, energi og fællesskab for alle børn. Tilmed har de dokumenteret positive virkninger på en lang række områder fra indlærings- og koncentrationsevne til sociale kompetencer. Sang og det at synge sammen knytter bånd mellem børn og voksne og bygger bro mellem generationer, fortæller Christine Karen Kofoed, koordinerende børnebibliotekar på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Sang- og rytmikunderviser Nanna Schou Dreier fra Solrød Kommunale Musikskole spiller og byder op til sang og dans med alle børnene.

Den første gang er torsdag den 26. januar klokken 9.30 på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Alle børn på 3-6 år er meget velkomne f.eks. sammen med forældre eller bedsteforældre. 

Det er gratis at deltage og tilmelding foregår på www.solbib.dk

Kommentarer