Navnenyt

Ny og erfaren leder til daginstitutionen Regnskoven

Christina Feltsen Melander starter som leder af daginstitutionen Regnskoven den 1. august 2022.

Den 1. august 2022 kan Solrød Kommune byde velkommen til 43-årige Christina Feltsen Melander som kommunens nye leder af daginstitutionen Regnskoven. Et enigt ansættelsesudvalg glæder sig således til, at Christina starter som leder af Regnskoven den 1. august.

Christina har en bred ledelseserfaring og har de seneste 7 år været SFO- og indskolingsleder på Byskolen i Lolland Kommune. Før det har Christina bl.a. haft forskellige lederstillinger i Lolland Kommune. 

”Christina er en erfaren leder, som er meget opmærksom på værdien af at inddrage alle gode resurser i det fælles arbejde med at skabe de bedste rammer for børnene. Det gælder forældre, medarbejdere og selvfølgelig også børnene. Erfaren ledelse, faglig viden og lysten til inddragelse er vigtige forudsætninger for at lykkes med det brede felt af arbejdsopgaver, der er i en stor daginstitution som Regnskoven. Samtidig har jeg store forventninger til Christinas bidrag til arbejdet med Solrød Kommunes tværgående indsatser, såsom fx Dannelsesstrategien for børn og unge. Jeg er meget glad for, at Solrød Kommune bliver Christinas næste arbejdsplads, og vi glæder os alle til samarbejdet og byder Christina velkommen som ny daginstitutionsleder her i Solrød Kommune,” siger Jesper Reming Tangbæk, direktør i Solrød Kommune.

”Jeg glæder mig meget til at starte som dagtilbudsleder i Solrød Kommune og ser frem til at bidrage til det gode samarbejde med dygtige medarbejdere og engagerede forældre i Regnskoven. Det er mit mål, at vi sammen skal fortsætte med at løfte og udvikle Regnskoven så rammer, læringsmiljøer og pædagogik på bedste vis lever op til Solrøds ambitiøse vision om at være det bedste sted at leve og bo, hvor læring, udvikling og dannelse har et særligt fokus”, siger Christina Feltsen Melander.

Christina Feltsen Melander overtager stillingen efter Pernille Grahn, der i maj måned blev leder af en institution i en anden kommune.

Kommentarer